• Electrolux SHOP
  • Colorama
  • BIG Gruppen
Om Albins

Om Albins

Albins är ett välkänt Vimmerbyföretag med mer än 95-åriga anor. Albin Carlsson grundade företaget 1927. Då fanns företaget på Storgatan mitt i centrala Vimmerby. Sedan 1982 är det Magnus Brogren som äger och driver företaget. 

Albins Järn & Färg har sedan 1991 lättillgängliga och ändamålsenliga egna lokaler på 2500 kvm centralt belägna på Rönnbärsgatan med fria parkeringsplatser. Ett väl sammansvetsat lag på 13 personer servar härifrån en mängd konsumenter, företag och institutioner med verktyg, maskiner, lås och beslag, infästning, stål, skydd, städ- och industriförnödenheter, färg, tapeter, golv, hushållsartiklar samt hushållsmaskiner. 

Vi erbjuder med andra ord en mycket stor produktbredd, en väl avvägd produktblandning från de bästa leverantörerna inom varje område. Vår ambition är att erbjuda kunskap, service och ett äkta engagemang för att vinna nöjda kunder. 

Med hög kunskapsnivå, god service och heltäckande kvalitetssortiment behåller vi vår starka ställning som leverantör i Vimmerby med omnejd.

Vi samarbetar med tre välkända kedjor:
Eletcrolux Shop, Colorama och BIG.